BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu

GENÇ NİDA KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  gerçekleştirilen  “Genç Nida Kız Öğrenciler  Kur’an-ı Kerim’i  Güzel Okuma”  yarışması, Bingöl  Merkez  İmam Hatip Ortaokulu koordinesinde  BİST Mustafa Kemal Paşa İlkokulu Konferans Salonunda  08.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Yarışma keyifli  ve  bir  o kadar heyecanlı bir ortamda gerçekleştirildi.

Jüri Tarafından  Değerlendirilen ve Yarışma Sonunda Dereceye Giren Okullar  Şöyle  oldu.

Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu  öğrencisi  Şeyma  BAYAR, 1.oldu. Ödülünü  Bingöl  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa ÖZEL’den  aldı.

Solhan Yeşilova  İmam Hatip Ortaokulu  öğrencisi, Elifnur YILDIZ 2.oldu.Ödülünü  Bingöl  İl  Milli  Eğitim  Müdür  Yardımcısı  Sayın  Abdulhaluk  ÇAKAN’dan aldı.

15 Temmuz  Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi  Hatice  Kübra  GÖKER 3.oldu.Ödülünü  ÖNDER  Başkanı Sayın Sadullah ARPA’dan aldı.

Kapanış Konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZEL, Kur’an sevgisinin erken yaşlarda başlanması gerektiğini, bu kapsamda bu tür etkinliklerin bu amaca hizmet ettiğini ifade ettiler.Amaç sıralama oluşturmak olmadığını, her öğrencinin gönlümüzde 1.olduğunu ifade ettiler.Öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen danışman öğretmen ve velilerine teşekkür eden ÖZEL,bu tür yarışmaların devamının faydalı olduğunu ifade ettiler.

15-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 14:39 - Görüntülenme: 42