BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu

Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu

Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Kale Cad. 24/1
Vizyon
VİZYON Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır. Bunu da Ekip Çalışması, Toplam Kalite bilinci ve uygulaması, düzen ve disiplin, daha iyi iletişim, bilinçli bir çalışma ve uygulama ile başarmaktır.
Misyon
MİSYON Milli Eğitim Temel Kanun’unda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen; araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Sabah-08:30-12:30 Öğle-13:20-15:40