BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 5.sınıfılara kayıt yaptıran öğrencilerimizden Elif-Ba bitirip Kur'an'a geçen öğrencilere Başarı belgesi törenle verildi. Törende konuşan okul müdürümüz Vahdettin ÇİFÇi, öğrencilerimizin gösterdiği gayretten dolayı memnun olduğunu, bu gayeret ve başarının diğer öğrencilerimize de örnek olması gerektiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde bu sayının artacağını ifade eden ÇİFÇİ, öğrencilerimizi tebrik ederek belgelerini teslim etti. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

5.sınıfların Kur'an-ı Kerim'e geçiş ve Hatim merasimi  il milli eğitim müdürü ve velilerin yoğun katılımı ile BİST Mustafa Kemal Paşa ilkokulu konferans salonunda gerçekleştirdi.

May

Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Esra Sümeyye Öz Milli Eğitim Bakanlığı onaylı resmî yarışmada Türkiye birincisi oldu. Yarışmayı Uluslar Arası Posta Teşkilatı ve PTT Başmüdürlüğü düzenlemiştir öğrencimizin eseri Uluslar Arası Posta Teşkilatına üye ülkeler arasında dünya çapında yarışacaktır. Edebi türü mektup olan eserin konusu iklim krizinin çözümü için etkili birine mektup yazmaktır. Öğrencimiz etkili kişi olarak tüm dünya annelerine hitap ediyor ve bir anne isterse iklim değişir diye devam ediyor Bingölümüze Türkiye birinciliği getiren eserin dünya derecesi getirmesini ümit ediyoruz.

Ara

Daha önceki yıllarda okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz,LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizle sınıf ortamında bir araya geldiler..Tecrubelerini paylaşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundular.

Ara

3 Aralık 2021 tarihinde yapılan deneme sınavında başarı gòsteren òģrenciler òdùllendirildi.Òģrencil ve emeği geçen òģretmenlerimizi tebrik ederiz.